Thursday, 31 May 2012

Segmen tambah followers sampai beribu



 start b'Blog blan awal bulan julai 2011 :)
still baru ag.. ^_^

24 comments:

  1. hi awk.
    pka pon join jugak tau.
    jom singgah blog pkaa..

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/assalamualaikum_31.html

    tq :))

    ReplyDelete
  2. http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    CEK LINK ENTRI AWK SINI ! KALAU BETUL KOMEN TAU!

    ReplyDelete
  3. #250 , hye tuan blog,salam kenalan dari senyum :)

    ReplyDelete
  4. hai ! kita pon join jugak..

    meh la jenguk blog kita jugak :)

    http://sallysamsaiman.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  5. hyee . dari segmen yg sama . done follow :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  6. hye2 ! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! ;)

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)

    ReplyDelete
  8. golek2 sini

    http://khairunnisaatikah.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  9. hai . dari segmen yang sama datang sini and follow . feel free to visit me back ya :)

    http://bungajauh.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  10. datang dari segmen yang same.
    http://princesseha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  11. hai datang dari segmen yang sama dah follow sini , hit me back

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama . follow sini :)
    http://ceritalieya.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  13. Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    Jemput join GA saya juga tau!
    -http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    ReplyDelete
  14. Dari segmen saye . Done follow awak . Follow saye balik

    ReplyDelete
  15. hello dear..
    wewit..wewitt!
    ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...

    follow pkaa ke 265!!

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

    "Segmen tambah followers sampai beribu".

    ReplyDelete
  16. Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  17. hai ! aina terjah sini dari segmen yg sama :D + follow
    http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. ASSALAMUALAIKUM…

    BONDE DARI SEGMEN YG SAMA DAH FOLLOW AWK :)

    DAN MENJEMPUT & MEMPERSILAKAN
    TURUT SERTA DALAM SEGMEN “UP FOLLOWER”

    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

    ReplyDelete
  19. dtg BW dr segmen yg same. follow sini. 277. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  20. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete
  21. salam kenal. dah follow awak.

    singgah sini dari segmen yang sama.

    jemput ke blog saya

    http://www.mohdnaser.com

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  22. DTg dari segmen yang sama.
    Done follow :D

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/tarikh-mula-blogging-err.html

    ReplyDelete
  23. hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

    ReplyDelete